Finfami Pirkanmaa                

pallo finfami

FinFami

kolmen kimppa

mies etusivu

 

Kolmen kimpan päätösseminaari

Kolmen kimppa -projektin toiminta on loppusuoralla ja on aika käydä läpi projektin aikana kertyneitä tuloksia ja havaintoja. Mitä parisuhteessa tapahtuu, kun kumppani sairastuu tai hänen mielenterveytensä alkaa oireilla? Entä millaista tukea miehet tarvitsevat tässä tilanteessa? Tule mukaan kuulemaan aiheesta päätösseminaariimme, joka järjestetään tiistaina 12.2.2019 klo 9 – 15.30 Vapriikissa.

Seminaarin muina aiheina ovat mm. mielenterveys ja seksuaalisuus, perhekeskeinen hoito ja miesten tarinat tilanteessa, jossa kumppanin mielenterveys oireilee. Tilaisuudessa kuullaan myös esitys kirjailija Teemu Syrjälältä, joka puhuu miehen elinvoimasta ja mieheydestä.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta 29.1.2019 mennessä.
https://www.finfamipirkanmaa.fi/ajankohtai…/kimppaseminaari/

_______________________________________________________________

Avoin miesten keskusteluryhmä

Aika: torstaisin 

Paikka: Hämeenkatu 25 A, 6 krs. 

Keskustelua parisuhteeseen ja perhe-elämään liittyvistä teemoista (esimerkiksi: vuorovaikutus parisuhteessa, seksuaalisuus) sekä omien kokemusten ja niihin liittyvien tunteiden sekä ajatusten vapaamuotoista läpikäyntiä yhdessä vertaisten kanssa.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja Juho Soukka p. 040 547 7619 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

 

Kolmen kimpan chat Tukinetissä

Paikka osoitteessa www.tukinet.net

Aika    perjantaisin klo 12.00-13.30  

Chat     14.9.–14.12. (ei 19.10. ja 23.10.eikä 7.12) klo 12–13.30

Chattiin osallistutaan Tukinetin uudella sivustolla. Tarkemmat ohjeet löydät Tukinetin sivustolta tai osoitteesta www.kolmenkimppa.fi. Chattiin voi osallistua ilman si­toutumista ja sen kautta voit kysyä ja keskustella mieltä as­karruttavista, mielenterveyteen ja parisuhtee­seen liittyvistä asioista.

TÄSSÄ voit antaa palautetta osallistumisestasi livechattiin.